zaterdag 12 december 2015

En er is een blog

'Gaan jullie ook een blog bijhouden?' is een veel gestelde vraag. Natuurlijk, maar deze moeten we nog aanmaken.
Dat is nu dus gelukt. Weliswaar nog niet met reisverhalen of mooie foto's maar ook voor vertrek is er al veel te doen en dus genoeg te schrijven

Vandaag dus de blog aangemaakt. De beugels om de zonnepanelen op te monteren gemaakt en uitgewerkt hoe de AIS en HF antennes geplaatst gaan worden. Uitgezocht hoe de ICOM geprogrammeerd moet worden om op de HAM-banden te kunnen zenden.

Het jeukt om met het schip aan de slag te kunnen. Robert heeft vanaf 16 december vrij voor de rest van 2015, dan kan er eindelijk echt aangepakt worden aan boord.

Anneke heeft deze week officieel bevestigd gekregen van het UMCG dat ze onbetaald verlof heeft gekregen en haar aanstelling dus blijft bestaan: een fijn idee dat we bij terugkomst niet direct aan de bedelstaf raken.


2 opmerkingen:

  1. Hoi Robert en Anneke, leuk dat jullie een blog hebben. We ontmoetten elkaar op de Vertrekkersdag, maar helaas gaan jullie een jaar te vroeg, of wij een jaar te laat ;-) We gaan jullie zeker volgen. We zijn ook zo benieuwd hoe het gaat neemt de kids enzo. Succes met de voorbereidingen. Groet Rob en Conny (www.zeilenagape.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen