woensdag 16 maart 2016

aftellen

Aftellen

Robert heeft z'n laatste normale werkweek deze week!!!!!!!!!! Volgende week alleen nog op maandag en dinsdag werken. Op woensdag leeg voor zich uit staren en ohja, onze mooie BMW Z4 (interested, anyone??) oppoetsen en te koop zetten.

Huis

Maandag hebben we bezoek gehad van een gezin wat ons huis wellicht een jaar lang wil huren. We hopen van harte dat ze hiertoe besluiten, eind van de week geven ze definitief bericht. Als dit doorgaat betekent het dat we eind mei/begin juni al naar de boot verhuizen, kunnen we mooi 'oefenen'  voordat we rond 20 juni vertrekken. In de voorbereiding naar de bezichtiging zijn we het hele weekend hard aan de slag geweest met opruimen, schoonmaken en tuin op orde maken. Sowieso de moeite waard!


Belastingdienst, SVB

Een telefoontje naar de belastingdienst leverde op dat ze onze brief nooit ontvangen hebben. We mogen 'm deze keer direct aan de ontvanger e-mailen. Hopelijk levert dat snelle reactie op en duidelijkheid over aangifte doen, belastingplicht en dergelijke.
De SVB stuurde een bevestiging van ontvangst van onze brief met vragen over de WLZ (wet langdurige zorg), ze nemen 8 (!) weken de tijd om te reageren.


Kinderen

De kinderen zijn deze week wat meer dan anders bezig met het feit dat ze hun vriendjes en vriendinnetjes een jaar niet zullen zien. Vooral Meike, die groep 8 van haar lagere school mist volgend jaar, beseft zich sterk dat dit 'haar afscheidsjaar'  is. Het zijn de onvermijdelijke bijwerkingen, de medaille heeft ook een keerzijde. We praten er veel over en wat de kinderen elke keer helpt is dat ze zeker weten dat ze onderweg uitgebreide contactmogelijkheden hebben met het thuisfront.


Trouwerij Ietje

Het tweede bruidsmeisjesjurkje is af, in dit tempo zullen ze alle vijf keurig op tijd klaar zijn. De dames zijn er helemaal blij mee, en ik ook. Hoe vaak krijg je nou de gelegenheid om zulkje jurken te naaien en te mogen dragen?! Die once in a lifetime experience moet gewoon tot in de puntjes worden verzorgd.
We hebben afgesproken met de trouwlocatie dat onze Ovni aan hun aanlegsteiger mag liggen rond de trouwerij.
Vanzelfsprekend wordt er nog meer georganiseerd dan wat ik hier opschrijf maar ik kan niet alles openbaar maken natuurlijk!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten