woensdag 9 maart 2016

Klusjes tussendoor....

Het is nog te koud om op de boot aan de slag te gaan en afgelopen weekend hebben we de garage opgeruimd. Meike is ziek dus ik ben op een werkdag aan huis gekluisterd. Niks-doen is niet echt mijn ding dus ik begin vast aan een eerste bruidsmeisjesjurk. Heerlijk om weer achter de naaimachines te zitten en het resultaat mag er zijn!


Examen radiozendamateur

Robert heeft zijn examen gehaald!! Vanaf nu is hij regegistreerd radiozendamateur. Roepletters hebben we al uitgekozen, deze zijn: PD0GG. Hiermee kunnen we onbeperkt gebruik maken van winlink onderweg en via SSBradio contact houden met thuisfront, wereldschooljuf/meester en andere schepen.

Reparatieperikelen

Het lijkt wel of alles nu ineens stukgaat.... de vaatwasser, het raammechanisme van de auto.... gelukkig is Robert erg handig en scheelt het dat het nu toch te koud is om op de boot aan de slag te gaan. Beiden zijn weer vakkundig gerepareerd tegen alleen onderdeelkosten ;-)

Post

De kinderen vinden het helemaal leuk dat we zoveel pakketjes krijgen de laatste tijd. Gisteren werd een PAKKET bezorgd, namelijk de nieuwe genua! Gelukkig hebben we een sterke postbode die zo lief was om 'm binnen neer te zetten.

Marktplaats

3 Bijbootjes te koop..... een polyester optimist, een laser pico (met wegtrailer) en een houten piraatje met prachtig optiparts tuig. De polyester optimist was snel verkocht. Nog 2 te gaan. De komende tijd zullen we regelmatig op speurders.nl of marktplaats.nl overbodige spullen aanbieden. Heb je nog interesse in een Motobecane brommer uit 1972, een skelter (opknapper), een glijbaan.... laat het ons weten!

Werk

Robert heeft z'n 1-na laatste werkweek in Londen deze week. Alleen volgende week nog een normale werkweek, daarna nog maar 2 dagen waarvan 1 in Londen.............. we leven er allebei erg naar toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten