zondag 19 juni 2016

parting is such sweet sorrow....

Vandaag, vrijdag 17 juni, nemen we afscheid van veel dingen die de normaalste zaak van de wereld zijn voor ons. Naar school gaan, koffiedrinken met Rogier en Annemieke, ingeschreven staan in de Gemeentelijke Basis Administratie, in onze auto rijden en daarmee boodschappen doen, met vriendjes en vriendinnetjes spelen en eten bij onze favoriete pizzeria in Hindeloopen.

Een foto/film verslag:

Voor anker onder DurgerdamGroot cruiseschip aan de kade
Remrandtplein in Amsterdam


Sixhaven, tijdelijk uitzicht ;-)

Goed, we varen dus na het uitzwaaien op zaterdag met een heerlijk windje naar Durgerdam. Daar voor anker en lekker slapen. Op vaderdag natuurlijk Robert verwend met bacon&eggs, gebakken broodjes en koffie. Dan naar de Sixhaven tegenover het Centraal Station van Amsterdam. Een lekkere wandeltocht door de stad gemaakt, de meiden wilden graag naar de winkel Lush :-)
Weer terug op de boot hapje eten gemaakt en vannacht varen we in konvooi door Amsterdam. De bedoeling is om door te varen door ZuidHolland en dan in Zeeland uit te komen. Daar zullen heit en mem opstappen om naar De Overkant te varen!!!
We hebben het gezellig met z'n allen aan boord, het is fijn dat we al aan het boordleven gewend waren maar we realiseren ons echt nog niet dat we nu voorlopig niet meer thuiskomen!!!

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het afscheid dat jullie ons gegeven hebben, met aandacht en alle zorg! Echt super, we gaan jullie allemaal missen en voel ons nu al welkom bij terugkomst....

10 opmerkingen:

 1. En Ties, heb je al een cadeau uit de koffer gepakt? Een goede reis met z'n allen! Groetjes, juf Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vandaag hebben we in de klas op het bord gezien, waar jullie zijn. En het eerste vlaggetje staat al op de wereldkaart, die we van jullie gekregen hebben. We volgen jullie dus op de voet. Groetjes van de hele klas!

   Verwijderen
  2. Ja juf, die van Brent, Sven en Riemer, Sanne en Marthe! Ik vond het hele leuke cadeautjes!! We zijn nu in Willemstad en we gaan vanmiddag Zeeland verder in. Morgen willen we in Vlissingen zijn. Groetjes aan de hele klas! Van Ties

   Verwijderen
 2. hoi Ties hel veel plezier op wereld reis!!!!
  groetjes Serah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anneke en familie een hele goede reis toegewenst gr Piet de Graaf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ties!! Wat zat er in de cadeaus die je al hebt uitgepakt? Groetjes Zara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Snoep, Donald Duck, vismateriaal, chocola, zelfgeschreven verhalen van Riemer en Sven, een zonnebril, sleutelhanger en verder weet ik het even niet meer
   Groetjes Ties

   Verwijderen