zondag 3 april 2016

Buitenwerk

We maken nu meters. Of eigenlijk: Robert maakt meters. Op een rijtje en een aantal in beeld hieronder: de watertanks zijn gecoat, de stuurstand staat erop, de windvaanstuurautomaat-stuurwieladapter zit erop, roerlager zit erin, motorbediening (vernieuwd) is gemonteerd, afstandsbediening electrische stuurautomaat is gemonteerd, kabels voor de SSB-installatie zijn vesteld, biminiframe is gemonteerd, keerkoppeling zit er weer in, gribfile-emailinstellingen zijn klaar en werken, putjes in het aluminium zijn opgevuld.
Gelukkig zitten er veel uren in een dag :-)
  


Paasweekend

Wat een mazzel voor Ties en Meike! Er waren proefleerlingen Valk nodig tijdens het methodiekweekend voor nieuwe instructeurs van zeilschool De Veenhoop! Ze hebben enorm genoten van hun zeildag met lekker veel wind op zondag. Op maandag waaide het onverantwoord hard, maar niet getreurd: heerlijk spelletjes gedaan met z'n allen daar en Amarins mocht ook meedoen! Hebben ze toch een klein beetje het zeilkampgevoel van vorig jaar weer te pakken gehad. Mooi meegenomen, want dit jaar zit het er even niet in....


Binnenwerk

En dan gebeurt er thuis natuurlijk ook vanalles. Ik ben klaar met het naaiwerk voor de trouwerij van Ietje en tussen de bedrijven door dozen aan het inpakken. Toevallig konden we via marktplaats een geschikt tapijt overnemen voor onze slaapkamer die we nog willen opknappen voordat de huurders erin gaan. De klus is nog niet klaar maar met de hulp van heit zijn we al een heel eind!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten