zaterdag 26 maart 2016

Vorderingen

Raadjeplaatje....

Dit is de binnenkant van de watertank aan de stuurboordzijde. Robert heeft, na zijn laatste werkdag op dinsdag, de watertanks flink geschuurd en met zuur en epoxy behandeld. De stuurboordwatertank is helemaal klaar, de bakboord moet nog met zuur en tweemaal epoxy behandeld.
De blauwe plekken op Roberts armen zijn duidelijk aanwezig.... Maar het resultaat mag er alweer zijn!

Onze buiskap en grootzeilhuik zijn klaar. Moeten nog opgehaald worden uit Grouw. Ze zijn extra doorgestikt en het voorste raam van de buiskap is nu met ritsen uitgevoerd, zodat we bij warm weer de wind door de kuip kunnen laten blazen voor wat verkoeling.

Meike en Ties hebben een leuk vooruitzicht met de paasdagen, zeilschool De Veenhoop had proefcursisten nodig tijdens hun methodiekweekend voor nieuwe instructeurs. Heerlijk, 2 dagen zeilles. We zijn gewoon jaloers!

De laser pico is vandaag verkocht, nu alleen de auto nog. Robert heeft met het mooie weer van paaszaterdag wat buitenschilderwerk aan het huis gedaan, het ziet er weer netjes uit. Met dit mooie weer zijn de kinderen overdag heerlijk aan het buitenspelen, wat Robert en mij tijd geeft om door te werken. We zijn kennelijk nogal gemotiveerd want maken lange dagen en werken hard, zonder klagen en met tevredenheid over de vorderingen.

Ondertussen naai ik stief door aan de bruidsmeisjesjurkjes, op een zoompje na zijn er 5 af.

En na Robert kan ook ik aftellen naar mijn laatste werkdag, op 28 april. Raar idee nog...

1 opmerking:

  1. Erg leuk om jullie blogs te lezen. Super stoer dit avontuur. Gr Sjoerd

    BeantwoordenVerwijderen